De Odin van DJJD!

Electric Odin Motor. Dé krachtpatser van DJJD! Bigger is Better! Met zijn grotere formaat, sterke krachtbron en “Naked Bike” uiterlijk een volwaardige motorfiets. Zo maakt de Electric Odin een sportieve, licht stuurbare indruk. De topsnelheid is 100 km/u dus je kunt er makkelijk mee de snelweg op. Het is een A1 motor, je hebt dan dus ook minimaal een A1 rijbewijs nodig.

Deze elektrische Naked Bike is een stoere verschijning. Het ontwerp is doordacht. Zelfs waneer hij stil staat ziet ‘ie er al wendbaar uit. Zowel de voor- als achtervelg is 17 inch. Net als een normale naked bike is de achterband breder uitgevoerd dan de voorband. Door mee gevormde zadel ben je één met de motor. Het rechte stuur met een vrij rechte balhoofd-hoek kun je de motor keren op een postzegel. Behalve met het Naked Bike design valt hij ook op met zijn Full LED verlichting, inclusief LED dagrijverlichting.

6000 Watt 72 Volt QS motor

100 ampere lithium ion accu

EURO 5

Grote 17 inch wielen

Motorrem

Dubbele extra grote schijfrem voor

Grote actieradius | tot maarliefst 200 km binnendoor, 105 snelweg kilometers

Waarom DJJD?

Met een scooter van DJJD val je echt op! Wij zijn een jong scootermerk met kleurrijke modellen op de markt die echt passen bij deze tijd. Wij hebben van klassiek ogende Avantgarde tot een bijzonder vormgegeven elektrische scooters. De scooter van DJJD zijn uitmuntend in zuinigheid, comfort, kwaliteit voor een scherpe prijs.

Media gallerij


Vind jouw dealer