De HL5.0S van DJJD!

De DJJD HL5.0S, de grote broer van de HL6.0s. Het formaat is niet groter, zijn krachtbron wel! Het is dan ook niet voor niets een motor scooter. Z’n topsnelheid is 80 km/u Je hebt dus minimaal een A1 rijbewijs nodig.

Deze elektrische chopper scooter is een opvallende verschijning. Een simpele chopper? Echt niet! Het ontwerp is doordacht: om de wegligging te verbeteren is de accu zo laag mogelijk aan de grond geplaatst. In combinatie met het kleinere achterwiel is het zwaartepunt zo laag mogelijk. Door de lage zit op het prachtig vormgegeven zadel en het hoge stuur een heerlijke stuur en zithouding. Dat zadel zit ook boven de vering. De andere kant van de veerpoot is bevestigd aan de dubbel uitgevoerde achterbrug. Extra, éxtra stevig dus! Behalve het design valt hij ook op met zijn Full LED verlichting, inclusief LED dagrijverlichting.

4000 Watt 60 Volt QS motor

45 ampere lithium ion accu

EURO 5

Groot 17 inch voorwiel 13 inch achterwiel met extra brede band

Motorrem

Dubbele extra grote schijfrem voor

Tot 70 KM

Waarom DJJD?

Met een scooter van DJJD val je echt op! Wij zijn een jong scootermerk met kleurrijke modellen op de markt die echt passen bij deze tijd. Wij hebben van klassiek ogende Avantgarde tot een bijzonder vormgegeven elektrische scooters. De scooter van DJJD zijn uitmuntend in zuinigheid, comfort, kwaliteit voor een scherpe prijs.

Media gallerij


Vind jouw dealer